Rólunk

Európai minőség, európai ügyfeleknek, európai gyártótól.
 
Baby Merc babakocsi
 
Minden szülő a lehető legjobb babakocsit akarja választani gyermekének. Így voltunk ezzel mi is. A BabyMerc márkájú babakocsit ígéretesnek találtuk, ezért választottuk 2 évvel ezelőtt. Most már biztosak vagyunk benne, hogy ár-érték arányt figyelembe véve, a legjobb választás. Ezért indítottuk családi vállalkozásunkat is, mert szeretnénk ha mindenki megtalálná az igényeinek és pénztárcájának megfelelő babakocsit. A sok lázas keresgélést megtudjuk könnyíteni mindenkinek. 
Hivatalos márkaképviseletként szoros kapcsolatban vagyunk a gyártóval, mi oldjuk meg a beszállítást emiatt jelentős előnyt tudunk ügyfeleinknek biztosítani, hiszen gyorsan tudunk megoldást találni, ha a termékkel probléma adódna. 
Mivel tudjuk azt is, milyen könnyedén, élvezettel halad a babakocsink, ha nem lehetséges egyszerű alkatrész csere akkor a teljes kocsit cseréljük, hogy zavartalan legyen a család legkisebb tagjának is az utazás.
 
A babakocsi a legjobb minőségű lengyel anyagokból készült. Európai minőség, európai ügyfeleknek, európai gyártótól. 
 
A binztonságos kényelem a legfontosabb. A babakocsi megőrzi és biztosítja a levegő optimális hőmérsékletét és páratartalmát, akár hideg, akár meleg a levegő odakint, a kis utas nem szembesül a mostoha időjárással.
 
Ha nagy a napsütés, miközben gyermekünk kellemes árnyékban védve élvezheti az utazást a babakocsi megtartja a színét, nem fakul ki a nap hatására. Ha elkap egy kis zápor akkor sem kell aggódnunk, mert a babakocsi vízhatlan anyagának köszönhetően a Kicsink mindebből csak az újszerű esőcseppek pattogását hallja.
  
Nagy terhelést is kibíró csővázzal, erős, függetlenített felfüggesztéssel és központi fékkel ellátott babakocsi a sok jó tulajdonság ellenére is könnyű, könnyen kezelhető.
A tolókart többféle módon állíthatjuk, ahogy nekünk az megfelelő. 
Mindemellett kiegészítőkben sincs hiány – válltáska, mózeskosár szolgálja a kis utas kényelmét, a szülőknek pedig praktikus megoldást adva minden élethelyzetre: utcán, lépcsőházban, autóban, vagy akár tömegközlekedés közben. 
A védőhálók, kiépített és gondosan megmunkált apró részletek nemcsak megvédik kicsinket, hanem az állandó kényelem egy pillanatig sem szünetel – ahogy a mi figyelmünk sem, hogy folyamatosan figyeljünk ügyfeleink visszajelzéseire, kérdéseire.
 
Ha tehetnénk, mi is BabyMerc babakocsiban utaznánk.